Alklima - Mitsubishi Electric, waar innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid in de klimaattechnologie samenkomen.

Wij zijn gepassioneerd door de vertegenwoordiging van het A-merk Mitsubishi Electric Living Environment Systems, een synoniem voor ongeëvenaarde kwaliteit. 

Team Alklima

Het hart van Alklima ligt bij ons toegewijde team. Ons succes ligt niet alleen in onze producten, maar ook in hoe we met elkaar, klanten en leveranciers samenwerken. We geloven dat eenieder een cruciale rol speelt in ons collectieve succes. 

The Road to All-Electric

Bij Alklima werken we dagelijks aan duurzame oplossingen voor het koelen, verwarmen en ventileren van gebouwen en woningen. We streven ernaar een ‘groene’ marktleider te worden en ons steentje bij te dragen aan een groenere toekomst. 

Cultuur & Samenwerking

We koesteren een cultuur van gelijkwaardigheid, autonomie en respect. Onze waarden zijn geworteld in professionaliteit en samenwerking. We streven naar een ondersteunende omgeving waar persoonlijke en professionele groei hand in hand gaan. 

Samenwerking vormt de sleutel tot ons succes, intern met onze teams en extern met partners. Het is deze geest van samenwerking die ons onderscheidt en ons krachtig maakt. 

Werken aan mooie initiatieven

John Williams, onze Energiecoach, neemt je mee op een reis naar duurzaam wonen en werken. Zijn serie belicht inspirerende voorbeelden en verhalen van mensen die de knop hebben omgezet naar all-electric, een must-see voor iedereen die betrokken is bij verduurzaming. 

Mitsubishi Electric scoort met de KNVB

Als exclusief importeur voor Nederland biedt Alklima toonaangevende apparatuur van Mitsubishi Electric Living Environment Systems. Onze samenwerking met KNVB De Groene Club illustreert onze toewijding aan het verder en sneller verduurzamen van sportaccommodaties in Nederland. 

Word jij onze nieuwe collega?

Assistent Controller fulltime bij Alklima Mitsubishi Electric in Alblasserdam
Fulltime

Assistent Controller (fulltime)

De uitdaging voor de financiële administratie: de bedragen achter de inkoop, verkoop, andere betalingen/ontvangsten perfect verwerken en deze analyseren.
Junior account manager regio west
Fulltime

Junior Account Manager West

Wil jij je energie en passie voor duurzaamheid inzetten om bij te dragen aan een gasloze toekomst voor onze planeet? Als marktleider in het verwarmen, koelen en ventileren van gebouwen en woningen zijn wij voortdurend op zoek naar een gedreven Junior Account Manager voor de regio West

We hebben nog meer toffe vacatures!

Foto's van de laatste Alklima - Mitsubishi Electric Winter BBQ

Vragen over vacatures?

Sabine Eindhoven

Vraag het aan Sabine