De technische sector is een dynamisch en innovatief werkveld waar de mogelijkheden eindeloos zijn. Bij Alklima – Mitsubishi Electric zijn we trots op onze toewijding aan duurzaamheid en technologische vooruitgang. Als je overweegt een carrière in de techniek na te streven, biedt Alklima een wereld van mogelijkheden. In dit blog zullen we een aantal belangrijke vragen over werken in de techniek verkennen, en hoe je je professionele reis bij Alklima kunt beginnen. 

Wat voor soort banen zijn er binnen de techniek?

De technische sector is breed en divers met een scala aan carrièremogelijkheden. Bij Alklima, hebben we functies die variëren van technisch ontwerp en engineering tot projectmanagement en klantenservice.  

Enkele voorbeelden van technische functies bij Alklima zijn:

Waarom zou je kiezen voor een carrière in de techniek? 

Innovatie: De technische sector staat in de voorhoede van innovatie. Het biedt een platform om creatieve oplossingen te ontwikkelen voor real-world problemen. 
Duurzaamheid: Met een focus op groene technologieën, draag je bij aan het bouwen van een duurzamere toekomst. 
Persoonlijke en professionele groei: Bij Alklima, zijn er tal van mogelijkheden qua opleidingen en ontwikkelingen om je carrière vooruit te helpen.

Waar is vraag naar in de techniek? 

De vraag naar geschoolde technici, met name in duurzame en groene technologieën, blijft groeien. Enkele van de meest gevraagde specialisaties zijn:

Begin je technische carrière bij Alklima 

Ben je klaar om de volgende stap in je technische carrière te zetten? Ontdek de vele mogelijkheden die wachten bij Alklima. Bezoek onze carrièrepagina op werkenbij.alklima.nl voor meer informatie over onze huidige vacatures en hoe je kunt bijdragen aan een duurzamere toekomst in de techniek.

Bij Alklima, is jouw potentieel de sleutel tot ons succes. Sluit je aan bij een team van gelijkgestemde professionals die gepassioneerd zijn over technologie en duurzaamheid. Samen kunnen we een verschil maken en werken aan een groenere toekomst. 

Alklima Mitsubishi Electric werken bij vacatures

Solliciteer

Sta je te popelen om aan de slag te gaan bij Alklima? Bekijk dan de vacatures en solliciteer! 

Solliciteer bij Alklima Mitsubishi Electric

Kennismaken

Zien we een match? Dan plannen we een (digitale) kennismaking in.

Solliciteer bij mitsubishi Electric Alklima in Alblasserdam

Op gesprek

Zijn we allebei overtuigd? Dan nodigen we je uit om op gesprek te komen.

Nog even over onszelf

Al bijna honderd jaar is Mitsubishi Electric Corporation toonaangevend in allerlei branches, van ruimtevaart en satellietcommunicatie tot huishoudelijke apparaten en klimaat- en verwarmingstechniek. Alklima is al ruim 25 jaar exclusief importeur van Mitsubishi Electric Living Environment Systems voor Nederland. Vanuit de filosofie ‘Samenwerking met meerwaarde’ adviseren en begeleiden we installateurs, adviseurs en alle andere partijen in de bouw. 

Verder is Alklima Mitsubishi Electric voor minimaal twee seizoenen trotse sponsor van de KNVB Groene Club. Mitsubishi Electric en de KNVB streven ernaar om de volgende stap te zetten in het verder en sneller verduurzamen van alle amateurclubs in Nederland.

Mitsubishi Electric trotse sponsor van de KNVB Groene Club

Vraag het HR

Solliciteer bij Sabina van Alklima Mitsubishi Electric in Alblasserdam

Sabine Eindhoven

Welke vraag kunnen we voor je beantwoorden?